Sips bracht de thuisploeg net voor de rust op 1-0. SKS Herentals kwam frisser uit de kleedkamer en scoorde tweemaal via Boumohcine. Hans Laeremans scoorde 4' voor tijd de 1-3. SKS Herentals haalt Vosselaar bij aan de kop van de rangschikking. Volgende week zondag speelt het thuis een echte topper tegen Vosselaar.[i]Extra verslag van Jef Peeters/SKS/ThalsFM:[/i]Dank zij de hulp van de buren van Linda Olen en de fraaie overwinning van SKS, afgedwongen tijdens een klasrijke tweede helft, wordt de wedstrijd K.SKS- KVV Vosselaar van volgend weekend aan de Olympiadelaan, een topper van formaat tussen de eerst geklasseerden in 2e B.Op het klein veld in Rijkevorsel kon SKS zijn normaal spelritme niet ontwikkelen en leed ook te veel balverlies waardoor geen doelkansen tot stand kwamen en de thuisploeg met gevaarlijke counters, en de wind in de rug, van de situatie profiteerde. St. Jozef slaagde er uiteindelijk in om in de 43' te scoren via het hoofd van Sips, na een vrijtrap en een daaropvolgende voorzet van links, 1-0.[b]Donderpreek van trainer Van Peel helpt altijd[/b]Na de gebruikelijke donderpreek van trainer Van Peel, die zeker noodzakelijk was, begon SKS met meer inzet en in het middenveld met een mannetje meer, aan de tweede helft. De thuisploeg vond geen antwoord en reeds na een kwartier slalomde Sukmuang door de achterste linie om op links Van Mechelen te bedienen die laag over de grond voorzet en Boumohcine werkt af,1-1. Amper 2 minuten later wordt de bal in de zestien van Rijkevorsel gedropt en via een carambole Sukmuang-Van Mechelen, valt de bal aan de rechtse staak voor doel, de doelman verkijkt zich en via de kuit en hiel van Boumohcine springt de bal over de doellijn, 1-2. De aangeslagen thuisploeg probeert het Herentalse overwicht aan banden te leggen, maar SKS geeft dit niet meer uit handen. Met nog vijf minuten te gaan, trapt Sukmuang een hoekschop op links die op een artistieke wijze door Stappaerts wordt verlengd en aan de tweede paal kan Laeremans zijn vierde treffer van het seizoen optekenen,1-3. Dertien wedstrijden zonder nederlaag, wie doet het SKS na?Volgende zondag staat SKS een mooie topper te wachten, met als inzet het voorlopige leiderschap in 2e.reeks B.Janssens Tom-Verhaegen Christoph-Sels Gunter-Mannaerts Yves-Lambrechts Jasper-Van Genechten Steven-Baeten Steffe ( 32' Sukmuang Thanet)-Laeremans Hans-Van Grieken Marc-Van Mechelen Toon (85' Sels Thomas)-Boumohcine (71' Stappaerts Steven).